Onze diensten

Applied Innovations houdt ervan om zijn expertise in te zetten om de klanten van jouw organisatie te laten excelleren. Onze klanten? Ja precies, want je kunt als ondernemer nog zo’n mooi product (of dienst) verkopen maar als jouw klanten daarvan niet gelukkig worden. Dan heb je niets gewonnen maar alles verloren als ondernemer, toch? Daarom leren wij jouw organisatie zelf te gaan ontdekken waar verbeterpunten zitten binnen het bestaande producten aanbod.

Enkele voorbeelden van wat wij kunnen bieden zijn:

Kickstart Workshop

De perfecte, 1-daagse, snuffel-stage om jullie idee daadwerkelijk van de grond te krijgen. Hoe wij dat doen? In een intensieve, maatwerk, sessie helpt ons team jullie om te komen tot het definiëren van een “MVP”. Gewoon tastbaar en met beide voeten op de grond.

De lancering wordt weer uitgesteld

Ga een week met ons team, bestaande uit denkers en doeners, aan de slag. Waarom zo intensief? Het resultaat van deze energierijke samenwerking is het lanceren van een prototype van jullie nieuwe product of dienst. Gewoon heel concreet en zichtbaar voor iedereen.

Producten die klanten adoreren

Snel een product op de markt brengen is er niet meer bij! Onze ervaring is dat strategie, marketing, communicatie, customer journey, ict en social media tegenwoordig hand in hand gaan. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat binnen 3 maanden jullie product of dienst in de markt staat. Ongewoon lastig wordt hierdoor gewoon slim vormgegeven.

Uw klanten vliegen weg

Als onderneming jezelf onderscheiden met alleen producten gaat niet meer lukken. Als ondernemer moet je juist in de dienstverlening het verschil zien te maken. Maar hoe doe je dat? Als Applied Innovations hebben wij, na 2 weken, een haarscherp beeld voor jullie: de huidige klantbeleving, ervaring contactmomenten, de actuele trends, technologische kansen en creëren daarbij ook nog nieuwe kansen. Gewoon een customer experience noemen wij dat.

Het businessmodel uit zicht verloren

De crisis is voorbij maar zomaar weer opstarten met je business is er niet bij. Hoe zo niet dan? De klant heeft nu heel andere producteisen en tapt graag uit een ander vaatje. Applied Innovations kan, in enkele dagdelen, veel informatie ophalen en reële kansen en bedreigingen zichtbaar maken. Alles gewoon uitgewerkt in een handzaam format en morgen al gelijk bruikbaar.

Wij beloven jullie dat we ...

t

veel vragen zullen stellen zodat wij jullie visie & missie ook daadwerkelijk begrijpen en doorgronden.

 

committed zijn aan jullie visie & missie en daarvoor het best mogelijke product/dienst zullen realiseren.

 

Z

zullen helpen met het testen van de aannames op de juiste doelgroep voordat we ook maar iets gaan bouwen.

 

helpen met het leggen van een gedegen -framework- voor een succesvolle product/dienst lancering.

 

g

snel en efficiënt werken om zaken simpel te houden zodat de (eind)gebruikers dat niet meer hoeven te doen.

 

focussen op het creëren van een onweerstaanbare en indrukwekkende – customer journey – voor jullie klanten.